domingo, 9 de diciembre de 2007

Apocalipsis

Apocalipsis. Les Borges del Camp, 2007. (Foto: Isaías Fanlo.)

3 comentarios:

Martin Gallego dijo...

Jejejej, muy buena, las manos parecendel fresco de Miguel Angel de Dios y Ad�n....

Isa Segura B. dijo...

¿No será muy clásico eso de las matas ardiendo y, como bien dice martin gallego, esas manos al más puro estilo Miguel Ángel?
En cualquier caso, ¡gracias por la sonrisa tocayo!

Joan Vicent Cantó dijo...

Lamento no poder ser tan optimista com m'hagués agradat ser amb aquesta imatge, sobretot sabent la feina que té al darrere, però seria injust si la lloés sense més.

Crec que la idea és molt bona i la composició també. La pega que li trobo es grossa però només perquè la imatge se sustenta en gran mesura en la seua principal mancança: la postproducció.

No obstant és -evidentment- molt superior a les altres escenificacions que has fet (que en canvi, he valorat positivament tot i el seu postprocés mínim). Abans que algú pugui retreure'm la manca de coherència en les meues opinions, he de dir que aquesta la jutjo amb els barems d'una obra major i no d'un divertimento d'aficionat, per això el control de qualitat és més exigent.

Per rematar la critiqueta (no obstant, crec que n'hauríem de parlar cara a cara d'aquesta foto), he de reconèixer que no puc afirmar que jo l'hauria feta millor.

Una abraçada i dispensa la tardança d'aquestes ratlles.

Joan Vicent