jueves, 5 de julio de 2007

Boires del Montseny

Boira o pluja? (Foto: Isaías Fanlo.)

A esta foto le tengo mucho cariño. Está tomada con mi Olympus antigua y compacta, descanse en paz en el fondo del Tajo, allá en Lisboa.

Estoy en estos momentos preparando una serie sobre una temática más bien opuesta a ésta, así que es posible que "Boires" se quede en stand-by hasta la llegada de nuevas nieblas, por supuesto. Pero en cualquier caso la serie no se acabará aquí.

4 comentarios:

adalor dijo...

De tus mejores fotos. Enhorabuena.

Osselin dijo...

Hola:
M'agradaria coneixer la teva opinió sobre les meves fotos. Veient les teves en mereix respecte.
Si-us-plau, voldries visitar-me?
Gràcies.

Isa Segura B. dijo...

Pues me voy de vacaciones con esa boira del Montseny en la retina, arecoger letras despeinadas por los caminos y a buscar imágenes quizá con boira para mi entrópico rincón.
Fins aviat tocayo.

Osselin dijo...

Hola amic:
Gràcies per la visita. Amb respecte al que em preguntes´jo treballo de mestre per pagar allò més bàsic.
Originalmente sóc professor de matemàtiques, però també he estudiat medi ambient i tinc dos postgraus , un en didàctica de la llengua anglesa i un altre en mitjans de comunicació i escola. Sóc mestre de català.
He treballat també la pintura i la poesia.
També dono classes d'iniciació a Microsoft Office i Photoshop.
He escrit un parells de llibres de text fent de negre i fent de negre també vaig fer uns guions de documentals per Tele 5.
De vegades em pregunto si les fotos que faig tindrien sortida com a portades o il·lustracions de llibres o quina sortida els podria donar. Encara que he publicat algunes en revistes de fotografia i que tinc un parell de exposicions pendents a Colòmbia i Mèxic la veritat és que tot això per a mi és un divertimento. Em considero un aprenent de bruixot i no trec ni un cèntim. Les dues exposicions que he fet fins ara no han estat per vendre.
Visc a un poblet petit del Baix Llobregat.
Salutacions.