miércoles, 9 de julio de 2008

Un manicomio en Goa 2

Un manicomi a Goa. Versus Teatre, 2008.
(Foto: Isaías Fanlo.)
UN MANICOMI A GOA
al Versus Teatre,
Del 8 al 27 de Juliol

De DIMECRES a DIUMENGE a les 20:00 h

UN MANICOMI A GOA
Autor: Martin Sherman
Direcció: Emilià Carilla
Fotografies: Isaïes Fanlo
Companyia Hiperbòria
Intèrprets: Mingo Ràfols, Mercè Managuerra, Guillem Motos, Isa Pérez, Manel Sans i Jordi Vaquè

Aquesta és una comèdia amarga, sobre la vida i la creació, sobre la veritat i la mentida, sobre el que som i allò que hauríem volgut ser. Una obra que ens ajuda a travessar un món de foscor amb la lleugeresa que els cal a les comèdies, i que ens ensenya, com els clàssics, que només podem retornar a la llum, girant la mirada enrere, o endins, o al fons i mirant, de nou, des d'aquell lloc on un dia vàrem ser més nosaltres mateixos que mai. Té dues parts: Taula per un rei i Encara està plovent.
Taula per un Rei
Estiu del 1966. En David arriba a Corfú escapant d'ell mateix. La Sra. Honey apareix a la taverna dels germans Kistos, per donar una nova perspectiva a la vida, de la qual ell fuig com una ànima en pena. Però els canvis, de vegades, tenen un preu i en David encara no sap quin serà el que haurà de pagar per la seva nova vida. Aquesta vida ja té nom, es diu Taula per un Rei.
Encara està plovent
Daniel Hosani, l'autor de la novel·la Taula per un Rei, es recupera o viu en una illa grega. Les seves hores passen al cantó de l'Oliver, que se'n cuida d'ell. La Heather, la seva amiga més antiga, ha vingut de visita amb en Dylan, el seu fill. Els acompanyen en Barnaby Grace (un productor de Hollywood) i l'Aliki, la seva núvia. L'intenció d'aquest viatge és la compravenda dels drets d'autor de la novel·la per fer un musical. Una novel·la que en Daniel ha construït com un castell protector al voltant de la seva vida. Una novel·la que cadascú interpreta a la seva manera.
Més informació a la pàgina del versus teatre http://www.versusteatre.com/Banda sonora de hoy: Por la noche, de la Mala, con un videoclip muy adecuado para un blog como éste: el retrato de una Barcelona nocturna. Me faltarían imágenes más canallas, relacionadas con la canción, pero estéticamente está muy bien.

1 comentario:

Senses & Nonsenses dijo...

hiciste muy buen trabajo con las fotos para la obra de teatro. el vídeo de La Mala, que me encanta, lo dejaré para otra ocasión, que se me peta el ordenador con los vídeos.
una actor molt guapo.

un abrazo.